Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2009

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ-ΤΙΣ ΚΟΚΕΣ-ΤΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ!!!

Άντε ρε αφήστε μας με τις παπαριές....
Του στείλαν 4 κιλά λέει, ενώ αυτός περίμενε 200 γραμμάρια....
Δηλαδή οι Κολομβιανοί, που είναι τα πρώτα "τζιμάνια" στα ναρκωτικά και στα εγκλήματα ήρθε ο μοντέλας ... Ποιος ο μοντέλας?????? ο μοντέλας κορόιδεψε τους κολομβιανούς...μη χέσω....
Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια.....Δεν είναι μαλάκες ...!!!
Και δε με λές ρε μοντέλα ????? Τι διαφορά έχουν τα 200 γραμμάρια , απο τα 4 κιλά...????
Και με τα 200 γραμμάρια φυλακή δε πάς ????? ΠΑΣ!!!!(άσχετα τα γκαφρά που είναι πολλά παραπάνω -φυλακή πας) -Η παράθεση αυτή, γιατι λέει στην απολογία του οτι αν ήξερε οτι ήταν 4 κιλά δε θα ήταν χαζός να τα πάρει και να τον χώσουν μέσα/...Λες και μιλάει για ένα γραμμάριο....
Έχει αντιληφθεί κανείς για πόσα εκατομμύρια μιλάμε οτι θα έβγαζε ?????
Έχει αντιληφθεί κανείς, οτι δε θα προλάβαινε ποτέ να τα κάνει (αν ήταν για προσωπική χρήση), αφού μέχρι να τα κάνει και τα 200 γραμμάρια θα είχε δεί τα ραδίκια ανάποδα/.????
Δε μπορώ να καταλάβω γιατι υπάρχει ασυλία στους διάσημους ????
Το ξέρετε οτι εαν έπιαναν κάποιον που δεν είναι γνωστός ,με ποσότητα το 1/1000 αυτουνού θα τον έπιαναν και εκτος του οτι θα τον κατραπακιάζαν στο ξύλο, θα σάπιζε στη φυλακή για μια ζωή .....!!!!!!

Χεστήκαμε αν αδυνάτισε 7 κιλά αυτές τις μέρες .... Αφού, ήταν χρήστης !!!
Θέλετε να μας πείσετε οτι δεν έχασε κιλά ,απο το κάψιμο της κόκας αλλά απο τη ταλαιπωρια...ρε αντε απο δώ ρε /????


Αυτό που μας τη βαράει πιο πολύ είναι οι χαζοδικαιολογίες , η συγκάλυψη απο τους δημοσιογράφους και απο την αστυνομία.... ?????

Αυτή είναι η άποψη μας, αυτά και χειρότερα λένε στα παράθυρα των τηλεοράσεων .....
Άμα λέμε κάπου ψέμματα να μας το πείτε ....
Είμαστε κατά αυτών των φυλακών και δε λέμε να σαπίσει στη φυλακή ή οτιδήποτε τέτοιο ,αλλά απορούμε γιατι τόσο θέμα για ένα μοντέλο??? και γιατι έναν απλό χρήστη να τον χώνουν χρόνια μέσα, να μη τον δίνει κανείς σημασία και να τον πέταν και μές τη φυλακή λες και είναι ο τελευταίος ....???? ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, που σε τίποτα δεν υπάρχει ισονομία... γνώμη μας....!!!Σκέψεις μας !!!!

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: