Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: 105 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ....ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.....ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ..ΞΕΦΤΙΛΕΣ...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

105 ΖΩΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ –

Μετά τις καταγγελίες της Ομοσπονδιας Ζωοφ.Σωματείων Ανατολικης Αττικης για τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης τους , ο Δήμαρχος Λαυρίου διακόπτει τη χορήγηση τροφής των ζώων.

Τα 105 αδέσποτα ζώα του Καταφυγίου Λαυρίου από τις 10 Φλεβάρη 2009 έχουν μείνει χωρίς τροφή και πολύ γρήγορα θα υποστούν το μαρτύριο της πείνας.

Μετά από τις καταγγελίες της Ομοσπονδίας Ζωοφ. Σωματείων. Ανατ. Αττικής για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των 105 εγκλεισμένων ζώων στο Καταφύγιο αδέσποτων Λαυρίου,

Μετά τις εκθέσεις ελέγχου της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και Διεύθυνσης Υγείας της Νομαρχίας Ανατ.Αττικής,
Μετά τη παρέμβαση της Περιφέρειας,
Μετά την παρέμβαση ΜΜΕ,

ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Λουκάς τώρα ισχυρίζεται ότι

το Καταφύγιο του Δήμου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ « ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ» ΑΛΛΑ “ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ”!!!!!!!!!!!! και αποφάσισε να καταδικάσει τα ζώα στο μαρτύριο της πείνας.

Όλα αυτά κατά παράβαση των Νόμων 3170/2003, άρθ. 7, 1197/1981, άρθ. 1, 3463/2006, αρθ.75,παρ.Ιγ10 για τη μέριμνα και προστασία των αδέσποτων ζώων.
Επιπλέον, βάσει της Υπ.Απόφασης 280261/2003, άρθρο 3, παρ.1, μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος αδέσποτων στο οποίο ο Δήμος Λαυρεωτικής συμμετέχει για το 2009, η σίτιση των ζώων επιχορηγείται και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτ. Ανάπτυξης. Γιατί λοιπόν η διακοπή παροχής τροφής;

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ.

Αννα Γερολύμπου

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ζωοφ.Σωματείων Ανατολικής Αττικής

Εκπρ. Φιλοζωϊκής Μέριμνας Λαυρίου, τηλ. 6947 796263
ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.... ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ....ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΑΙ...ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια: