Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ...ΕΔΩ ΕΛΛΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..!!!ΧΑΟΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ...


Διαβάστε την ιστορία να πάθετε ζημιά!!!

Ένας Αυστραλός υφυπουργός του οποίου η γυναίκα είχε παραπονεθεί για την μικρή μερίδα φαγητού που της σέρβιρε το εστιατόριο της βουλής υποχρεώθηκε να...παραιτηθεί.

Ο Τζων Μέρφι ήταν υφυπουργός Εμπορίου, αλλά, έγινε γνωστός όταν ζήτησε τον λόγο στη βουλή, εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που πλήττει και την Αυστραλία, για να παραπονεθεί ότι το εστιατόριο της βουλής σέρβιρε μικρή μερίδα Στρόγκανοφ στη σύζυγό του.

Ξεσηκώθηκε σάλος και ο κ. Μέρφι υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη για την "έλλειψη ευαισθησίας".

Όμως, παρά τη συγγνώμη υποχρεώθηκε να παραιτηθεί και από την θέση του, χωρίς να δώσει άλλες εξηγήσεις.
Πάντως, όπως διευκρίνισε, ο πρωθυπουργός δεν του ζήτησε την παραίτηση.


Οι δικοί μας να τα βλέπουν ....Ο άλλος ένιωσε άσχημα για μια μερίδα φαγητού και δω που τρώνε με χρυσές κουτάλες και κάνουν οτι παπαριά τους κατέβει στον εγκέφαλο ,δεν έχει κάποιος την τσίπα να παραιτηθεί.... Ούτε κάν να τους διώξει ο πρωθυπουργός τη χώρας δε μπορεί....

Και όταν το κάνει (βλέπε Τσιτουρίδη και άλλους) μετά απο λίγο τους επαναφέρει στη κυβέρνηση και πολλές φορές με καλύτερο υπουργείο....Ένα απέραντο χάος είμαστε!!!!

2 σχόλια:

Raven είπε...

Πολύ ευγενική λέξη το χάος...
Θα έλεγα τι είμαστε, αλλά ίσως να μας διαβάζουν και μικρά παιδιά! :) :Ρ

ΠΕΤΣΑ! είπε...

pes to elafra kai latinika...mporntelo eimaste...