Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 3 ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ!!--OΠΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ 16ΧΡΟΝΟΣ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!--ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!


Στη φυλακή 3 οπαδοί του Πάοκ....Εμείς δεν είμαστε οπαδοί του Πάοκ, αλλά αυτό δεν έχει καμοιά σημασία.... Είμαστε με τον καθένα που μπαίνει φυλακή εξαιτίας του τρομονόμου!!! Κρίμα για τα παλικάρια γιατι μπορεί να μην ήταν καν αυτοί στα επεισόδια....

Είμαστε κατά του τρομονόμου....Έτσι πάνε αθώοι στις φυλακές, έτσι έχουν γεμίσει οι φυλακές ...Πάνω στο πανικό, όποιον να ναι μπορεί να πιάσανε ....

Γιατι δε πιάνετε κάνα κλέφτη ....Γιατι δε πιάσατε γνωστό οπαδό βουλευτή οταν χτύπησε γνωστό αρχιδιαιτητή????

Γιατι δε πιάνετε κάναν ληστή ή κάναν εγκληματία ή καναν δολοφόνο ή κανα κανίβαλο και καθημερινά βλέπουμε (ή και πόσα που δε βλέπουμε ) τα έκτροπα μπροστά στα μάτια μας...

Ο 16 χρονος δηλαδή σας πείραξε?????

ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΡΕ !!!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ@@!!!!

Απο κάτω όλες οι λεπτομέρειες::::

Στη φυλακή οδηγήθηκαν τρεις από τους πέντε κατηγουρουμένους για τα επεισόδια πριν από δύο εβδομάδες στην Τούμπα, κατά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, μετά την ετυμηγορία του Αυτόφωρου Τριμελούς Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο τους επέβαλε ποινές φυλάκισης τριών και οκτώ μηνών, οι οποίες, σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, δεν αναστέλλονται ούτε μετατρέπονται.

Άλλος ένας κατηγορούμενος -ηλικίας 57 ετών- που δικάστηκε σήμερα και κρίθηκε ένοχος, αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο πριν την κρίση του και αναζητείται από τις αρχές, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Μετά από πολύωρη ακροαματική διαδικασία, που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ, το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους τέσσερις παραπάνω για παράβαση του αθλητικού νόμου και -κατά περίπτωση- για την πράξη της βιαιοπραγίας. Τους απάλλαξε δε -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της απρόκλητης εξύβρισης, της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Σε όλους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου.

Δύο εκ των καταδικασθέντων ομολόγησαν τις πράξεις που τους αποδόθηκαν, ενώ οι άλλοι δύο τις αρνήθηκαν.

Το δικαστήριο έκρινε αθώο -λόγω αμφιβολιών- τον πέμπτο εκ των κατηγορουμένων που κάθισε στο εδώλιο επειδή φερόταν να έριχνε πέτρες σε αστυνομικούς.

Στο μεταξύ, σήμερα επρόκειτο να δικαστούν άλλοι δύο συλληφθέντες για τα παραπάνω επεισόδια, αλλά το δικαστήριο δέχθηκε το αίτημα της αναβολής που υπέβαλαν δια των συνηγόρων τους, λόγω νοσηλείας τους σε νοσοκομείο. Οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι θα δικαστούν σε τακτική δικάσιμο που ορίστηκε για τις 18 Ιουνίου 2009.

Κατά τα παραπάνω επεισόδια είχε συλληφθεί κι ένας ανήλικος -16 ετών-, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Δικαστήριο Ανηλίκων. Η δίκη προσδιορίστηκε για τις 14 Μαΐου 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: