Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ...ΑΠΟ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ??? ΕΛΕΟΣ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!???


Δείξε μου το στήθος σου να σου πω ποια είσαι... Το πιο πάνω ταιριάζει στην είδηση για την "στερνομαντεία". Ο "στερνομάντης" μπορεί να "διαβάσει" το μέλλον των γυναικών στην περιοχή από το στήθος μέχρι την κοιλιά. Οι σεξολόγοι σήμερα λένε ότι το στήθος της γυναίκας, αποκαλύπτει περισσότερα για το χαρακτήρα της παρά τα Ζώδια...

Οι άνθρωποι πάντοτε είχαν την επιθυμία να γνωρίζουν το μέλλον τους και να αποκαλύπτουν το μυστήριο του ανθρώπινου χαρακτήρα. Χρησιμοποιούσαν χαρτιά, ζάρια, νομίσματα, αλάτι κλπ.

«Στερνομαντεία» είναι η πρακτική να διαβάζουν το χαρακτήρα του ανθρώπου, διαβάζοντας την περιοχή από το στήθος μέχρι την κοιλιά. Η στερνομαντεία χρησιμοποιείτο τον 18ο αιώνα από τους Ισπανούς.



Οι "στερνομάντεις" συνήθως συγκρίνουν τα σχήμα του γυναικείου στήθους με φρούτα ακόμα και λαχανικά. Χωρίς εμείς να :


Κεράσια. Οι γυναίκες με μικρά στήθη που μοιάζουν με κεράσια διακρίνονται, για τον κοινωνικό τους χαρακτήρα. Είναι λογικές και άνετες. Αυτές οι γυναίκες μπορεί να είναι πολύ καλές και ευχάριστοι σύντροφοι στη καθημερινή ζωή.

Μήλα. Οι γυναίκες αυτές είναι πολύ καλές νοικοκυρές. Πολλές γυναίκες με το σχήμα μήλου είναι ψυχρές – είναι πολύ δύσκολο να έχουν οργασμό. Είναι όμως έτοιμες για όλα ώστε να ευχαριστήσουν το άνδρα τους.

Αχλάδια. Όσες έχουν σχήμα αχλαδιού είναι αξιαγάπητες και επιρρεπείς σε πολλούς δεσμούς. Συνήθως είναι ελεύθερες, όχι έξυπνες, είναι όμως ελκυστικές στους άνδρες. Ο γάμος με αυτές, σίγουρα προσφέρει έκσταση και πολλά σκάνδαλα.

Λεμόνια. Αν ο άντρας θέλει να έχει ποικιλία στο κρεβάτι, χρειάζεται μια γυναίκα με στήθη σχήματος λεμονιού. Οι γυναίκες αυτές είναι γεμάτες ζωντάνια και ικανές για αυτοσαρκασμό. Οι γυναίκες μα μεγάλα στήθη είναι αισιόδοξες, εύθυμες και αισθησιακές. Μπορεί να είναι πολύ ευρηματικές στο κρεβάτι και αναμένουν το ίδιο από τους συντρόφους τους.

Πεπόνια. Οι γυναίκες με στήθη σαν πεπόνια θέλουν να θαυμάζονται. Εκτιμούν το ωραίο φαγητό και αναπτύσσουν σταθερά τις ικανότητες τους για μαγειρική.

Οι πλαστικές εγχειρήσεις του στήθους, πολύ συχνά οδηγούν σε σοβαρές ψυχολογικές μεταπτώσεις. Μια γυναίκα με σιλικόνη στο στήθος μπορεί να είναι καλή σύντροφος σε διακοπές, για μια εβδομάδα ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορεί να την εμπιστευθεί ο άνδρας για όλη του τη ζωή. Σχεδόν όλες οι καλλονές με σιλικόνη έχουν ψυχολογικά προβλήματα.

Οι θηλές επίσης μπορούν να φανερώσουν πολλά για μια γυναίκα. Καλοσχηματισμένες προεξέχουσες θηλές δείχνει γυναίκα με δύναμη και κυρίαρχο χαρακτήρα. Η γυναίκα αυτή προτιμά να είαναι πάνω από τον άνδρα στο κρεβάτι.
Μικρή θηλή και ανάποδη δείχνει χαρακτήρα απομονωμένο. Οι γυναίκες αυτές δεν βλέπουν τίποτα σπουδαίο στο σεξ, αλλά είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε φαντασίωση του συντρόφου τους.

Οι γυναίκες ενδιαφέρονται πολύ για το μέγεθος του στήθους τους, όπως ακριβώς και οι άνδρες με το μέγεθος του πέους τους...

ΡΕ ΘΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΟΥΜΕ!!!
ΡΕ!!!!!
Πηγή:http://www.ikypros.com

2 σχόλια:

Raven είπε...

Χαχαχαχαχαχαχα! Ω θεέ μου, τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε;

Αν έχεις στήθος αβοκάντο; Ανανά; Μάνγκο;

Ααααα δεν μας τα είπαν όλα οι επιστήμονες... :Ρ

Καλημέρες!

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Για το σχήμα καρπουζιού μήπως ξέρετε κάτι παρακαλώ;!;!;!