Τρίτη, 14 Απριλίου 2009

ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!!!!Τι λές τώρα???

Τι να πείς ...??? Αυτοι έχουν τους δικούς τους νόμους ...
Μια ζωη μέσα σε πολέμους ...
Απο μικρά παιδιά μαθαίνουν να είναι στρατιώτες ....Δε χωράει να πείς και πολλά πράματα σε αυτή τη περίπτωση...!!!
Ένας άνδρας και μία γυναίκα που το είχαν σκάσει από τα σπίτια τους για να παντρευτούν, εκτελέσθηκαν δημόσια στο νοτιο-δυτικό Αφγανιστάν, δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Νιμρόζ ο οποίος απέδωσε το διπλό αυτό έγκλημα στους φανατικούς ισλαμιστές Ταλιμπάν.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι το νεαρό ζευγάρι τουφεκίστηκε έξω από ένα τζαμί της επαρχίας αυτής και χαρακτήρισε το τραγικό συμβάν "προσβολή κατά του Ισλάμ".

Ο νεαρός άνδρας και η αγαπημένη του, "ήσαν ενήλικες και ανύπαντροι, ήσαν ερωτευμένοι και ήθελαν να παντρευτούν, γι' αυτό έφυγαν από τις οικογένειές τους που δεν ενέκριναν αυτή την ένωση", είπε ο Γουλάμ Νταστατζίρ Αζαντ.

"Τρεις μουλάδες Ταλιμπάν τους οδήγησαν στο τζαμί του χωριού Χας Ροντ, εξέδωσαν μία φάτουα (θρησκευτικό διάταγμα) που απαιτούσε την εκτέλεσή τους και τουφεκίστηκαν έξω από τον ναό", πρόσθεσε.

Ο κυβερνήτης δεν απέκλεισε την πιθανότητα οι οικογένειες των δύο νέων να σχετίζονται με τους Ταλιμπάν.

Στο Αφγανιστάν, όπως και στο γειτονικό Πακιστάν, τα "εγκλήματα τιμής" είναι συνηθισμένο φαινόμενο και ενίοτε διαπράττονται με θύματα νεαρές γυναίκες που αρνούνται να παντρευτούν άνδρα επιλεγμένο από τους γονείς τους.

2 σχόλια:

Λετα είπε...

Κρίμα ρε γαμώτο..Αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσα χρόνια πίσω, ποτέ δεν πρόκειται να εξελιχθούν..

korinoskilo είπε...

πολλοι χανουν ετσι την ζωη τους σε αυτες τις χωρες..... τιμη σου λεει μετα!!!!