Σάββατο, 4 Απριλίου 2009

EΦΗΒΟΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!

Τι σας φταίνε ρε τομάρια οι αλκοολικοί και οι άστεγοι...
Έχουν τα άπειρα προβλήματα..και σείς τι???? Θα τους δώσετε κλοτσιά να πέσουνε...!!???
Δε ξέρω για οικονομική κρίση αλλά ψυχολογική υπάρχει σίγουρα!!!


Σκότωσαν πέντε ανθρώπους και αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να κάνουν το ίδιο με άλλους τρεις, τέσσερις έφηβοι ηλικίας 14 και 15 ετών στο Ιρκούτσκ της Ρωσίας. Στόχος των τεσσάρων εφήβων, που καθοδηγούνταν από τον 22χρονο Κονσταντίν Τσουμκόφ, ήταν κυρίως άστεγοι και αλκοολικοί, όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος της Εισαγγελίας του Ιρκούτσκ, Βλαντίμιρ Σαλοβαρόφ.

Οι πέντε νέοι που αυτοαποκαλούνταν «Η μαγεία του αίματος», διέπραξαν τα εγκλήματα σε μια περίοδο τριών μηνών και αυτές τις μέρες ξεκινάει η εκδίκαση της υπόθεσής τους, που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη της Ρωσίας.

Οι έφηβοι θύτες επεδείκνυαν πρωτοφανή βία στις επιθέσεις τους, αφού έκοβαν μέλη του σώματος των θυμάτων τους, ενώ αυτά ήταν ακόμη ζωντανά και τα φύλαγαν στα σπίτια τους ως τρόπαια», όπως δημοσίευσε η εφημερίδα «Ροσιλίσκαγια Γκαζέτα».

Είναι χαρακτηριστικό πως ένα από τα θύματα βρέθηκε κατατεμαχισμένο και αποκεφαλισμένο στην αυλή ενός σχολείου, ενώ οι δράστες δήλωσαν ότι το έκαναν για διασκέδαση.

Το απίστευτο είναι ότι κίνητρο των κατά συρροή έφηβων δολοφόνων ήταν η επιθυμία τους να «καθαρίσουν» την πόλη τους από τους άστεγους και τους αλκοολικούς.

Ο 22χρονος που φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» της συμμορίας, αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις αντιμετωπίζουν ποινές κάθειρξης έως και 10 ετών.

Πηγή:supa.gr

2 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Τι ισόβια και 10 χρόνια και σαχλαμάρες, εκτέλεση στα πέντε βήματα σε τέτοια άτομα έπρεπε να είναι η ποινή τους.Ποιος τους όρισε κριτές για να αποφασίζουν αυτοί ποιος θα ζήσει ή θα πεθάνει;

Πέτσες © είπε...

Και είδικα για άτομα που δεν πειράζουν....Τι να πώ ...Δε ξέρω για θανατική ποινή...Αλλά σίγουρα για πάντα μέσα...