Δευτέρα, 6 Απριλίου 2009

ΡΕΚΟΡ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΤΖΙΡΟ ΤΟΥ SEX...ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΥΤΟΥ...

Βέβαια τα περισσότερα λεφτά είναι για τη παρανομία....(δές πορνεία,ρόζ τηλέφωνα, αλλοδαπές)...
Παντού πρώτοι στη παρανομία....
Αυτά είναι...
Άντε ρε Ελλαδάρα!!! - Ο καθένας κάνει οτι του καπνίσει!!!

Στα 2 δισ. ευρώ υπολογίζεται στην Ελλάδα ο ετήσιος τζίρος του…σεξ. Το μισό ποσό, περίπου 1 δισ. ευρώ, αφορά την πορνεία. Το υπόλοιπο αφορά τον τζίρο που πραγματοποιούν δραστηριότητες που σχετίζονται με το σεξ, όπως είναι τα sex shops, η αγορά προφυλακτικών, ερωτικών ταινιών, φαρμάκων, περιοδικών κ.λ.π. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο μέσος τζίρος ενός sex shop στην Αθήνα κυμαίνεται μεταξύ 5.000 και 15.000 ευρώ το μήνα, ενώ μόνο η διαφημιστική δαπάνη των «ροζ τηλεφώνων» ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Η αγορά προφυλακτικών υπολογίζεται σε περίπου 15 εκατ. ευρώ. Το εντυπωσιακό είναι ότι το 1 δισ. ευρώ που αφορά την πορνεία, το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά τη συντήρηση ενός πολυπληθούς «δικτύου». Αυτό αφορά κυρίως την εξαναγκαστική πορνεία.

Ενδεικτικό είναι ότι σχεδόν 180 εκατ. ευρώ αφορούν τη διαφθορά, δηλαδή σε διάφορα «λαδώματα» προκειμένου να εισέλθουν και να «εργαστούν» αλλοδαπές γυναίκες στην Ελλάδα. Από τον ετήσιο τζίρο του 1 δισ. ευρώ της πορνείας μόνο τα 150 εκατ. ευρώ φαίνεται ότι καταλήγουν στις εκδιδόμενες γυναίκες. Δηλαδή τα ποσά που απολαμβάνει η διαφθορά μέσω της πορνείας στην Ελλάδα είναι περισσότερα από εκείνα που φθάνουν στις εκδιδόμενες γυναίκες. Τη μερίδα του λέοντος απολαμβάνουν οι εκμισθώσεις, οι διακινητές και οι πορνολογητές.

Σε αυτούς καταλήγουν πάνω από 320 εκατ. ευρώ το χρόνο. Και όλα αυτά με περίπου 1,2 εκατ. Έλληνες πελάτες και περίπου 15.000 εκδιδόμενες γυναίκες. Αλλά οι πελάτες αυτοί πραγματοποιούν σχεδόν 20 εκατ. επισκέψεις τον χρόνο. Τα στοιχεία αυτά έχουν εκπονήσει πανεπιστήμια και γυναικείες οργανώσεις στην Ελλάδα, ενώ επιβεβαιώνονται και από εκτιμήσεις αρμοδίων διωκτικών αρχών. Στα εντυπωσιακά αυτά μεγέθη για τον τζίρο της πορνείας φαίνεται ότι συνηγορούν και τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα που εκπόνησε η ΕΣΥΕ στο πλαίσιο της πρόσφατης αναθεώρησης του ΑΕΠ.

Στη μελέτη που εκπόνησε διαπίστωσε ότι το αναθεωρημένο ΑΕΠ ήταν αυξημένο κατά 25% σε σχέση με το προηγούμενο (τελικά το ποσοστό που εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν σχεδόν το μισό). Στο σημείο αυτό ο γενικός γραμματέας της ΕΣΥΕ κ. Μανώλης Κοντοπυράκης κάνει την εξής σημαντική διευκρίνιση. Στην αύξηση του ΑΕΠ στο 25% κατά την αναθεώρηση συμμετείχαν κατά 0,7% η πορνεία, τα ναρκωτικά και το λαθρεμπόριο καπνού και υγρών καυσίμων. Επίσης, διευκρινίζεται ότι το ποσοστό αυτό δεν αφορά τον συνολικό τζίρο των δραστηριοτήτων αυτών, αλλά στο επιπλέον κομμάτι που δεν είχε καταγραφεί μέχρι σήμερα στο ΑΕΠ.

8 σχόλια:

NANTIA-BAD RELIGION 7 είπε...

Πόσα θέλουν να μάς τρελλάνουνε τελικά;
Κι εδώ πρώτοι και με διαφορά!!

Λετα είπε...

Εγώ ένα ξέρω: η κρίση δεν θα αγγίξει ποτέ τον τομέα του σεξ!! Γιατί ο Έλληνας έχει δεν έχει λεφτά, και τσόντες θα δει, και στο μπ@@λο θα πάει, και το παιχνιδάκι του θα το πάρει για να περάσει καλά με την κυρά!

anna. είπε...

Πολύ με θέματα sex ασχολείσαι σήμερα????Ή εμένα μου φαίνεται??Ο πεινασμένος σεξουαλικά από τέτοιες πρωτιές φαίνεται!!!!Δυστυχώς εξακολουθούμε να είμαστε έτσι!!!

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

ΕΛΛΑΔΑΡΑ!! ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

Πέτσες © είπε...

Eννοείται ρε Νάντια ...Με αυτα τα λεφτά πάντως σώζεις πόσα αφρακανάκια...

Πέτσες © είπε...

Λογικό....
Έιχα βάλει ένα πόστ με στατιστικά ....---Έλεγε οτι το 70% των ελλήνων δε φοράει προφυλακτικό....
Αναρωτήθηκε κανείς οτι μπορεί να γίνεται γιατι είναι πανάκριβα τα προφυλακτικά/.???
3€ απο το περίπτερο τα 3......!!!!!!
ΕΜ!

Πέτσες © είπε...

Φωτεινή, ένα έχω να πώ: vamos elladara!
kalhspera

Πέτσες © είπε...

Δε σου φαινόταν Άννα ...Έτσι είναι....
Τι να κάνω να κράζω μόνο....????
Ανάλαφρα πραματάκια της καθημερινότης και ρεκλαμαντάν....!!!
Δε γαμείς...
ΦΙΛΟΥΡΕΣ!