Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Δάσκαλος Δημοτικού συνευρέθηκε ερωτικά με μαθήτρια 280 Φορές...


Ένας δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Χονγκ Κονγκ αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να καταδικαστεί σε φυλάκιση γιατί είχε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικη μαθήτρια, που ξεκίνησαν όταν εκείνη ήταν 12 χρόνων και έκτοτε συνευρέθηκαν 280 φορές.

Ο Τσου Τσι Ουάχ, 39 χρόνων, κρίθηκε ένοχος για 11 κατηγορίες γιατί είχε ερωτικές σχέσεις με ανήλικη για περίοδο δύο χρόνων, από το 2004-2006, έγινε χθες γνωστό στο δικαστήριο που εκδικάζεται η υπόθεση. Η ετυμηγορία θα ανακοινωθεί στις 8 Ιουνίου.

Το κορίτσι, που σήμερα είχε 17 χρόνων, δήλωσε στην αστυνομία ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον Τσου κατά μέσον όρο, 10 φορές το μήνα, και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους κοιμήθηκε μαζί του 280 φορές.

Ο Τσου που δίδασκε το κορίτσι φυσική και μαθηματικά όσο ήταν στο δημοτικό, άρχισε να κάνει στο κορίτσι ιδιαίτερα μαθήματα όταν ετοιμαζόταν για να φοιτήσει στο γυμνάσιο.

Τότε άρχισε να έχει ερωτικές σχέσεις με τον Τσου ο οποίος πολλά βράδια διέμενε και στο σπίτι του κοριτσιού μετά από άδεια της μητέρας της, ανακοινώθηκε από δικαστήριο.

Ο Τσου που αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, απαλλάχθηκε από την κατηγορία ότι ανάγκασε το κορίτσι να κάνει έκτρωση στα πρώτα στάδια της σχέσης τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά η μάνα τόσο χαζή??Δεν κατάλαβε τίποτα?!Τι να πω!

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Μάλλον θα γούσταρε και το μικρό-μπορεί να γούσταρε και η μάνα.....
Δε ξέρεις τι γίνεται...Άσε είδα και μια ταινία τώρα και είμαι επηρεασμένος!!!
Αλλά όπως και να έχει , αυτό δεν είναι σε θέση ακόμα , για να κάνει τις σωστές επιλογές!!!

Καληνυχτούρες!!!