Σάββατο, 2 Μαΐου 2009

ΓΥΝΑΙΚΑ 42χρονη ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΓΕΝΘΛΙΩΝ:365 ΝΥΧΤΕΣ SEX!!!


Tι να πώ .,...Μπράβο στο ζευγάρι που έπιασε το νόημα της ζωής και γίνανε πιο ευτυχισμένοι ...!!!!!


Πολλοί άντρες θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του 42χρονου Μπραντ Μίλλερ από την Βόρειο Καρολίνα των Η.Π.Α., ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του, όταν πριν από δύο χρόνια η σύζυγός του, Κάρλα, του αποκάλυψε το δώρο των γενεθλίων που ήθελε να του κάνει.

Ο Μπραντ έμεινε έκπληκτος, ακούγοντας την -επί οχτώ χρόνια- σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του, ηλικίας επτά και πέντε ετών αντίστοιχα, να του «προσφέρει» 365 νύχτες sex, ως γενέθλιο δώρο!

Η αμερικανή σύζυγος – υπόδειγμα κατέγραψε τις εμπειρίες της από το ιδιότυπο αυτό δώρο σε βιβλίο, το οποίο αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τους δώδεκα μήνες συνεχούς επαφής, οι οποίοι, όπως αναφέρει η ίδια, δεν ήταν πάντα ρόδινοι.

«Όταν πρότεινα στον άνδρα μου το δώρο, ήταν επιφυλακτικός, καθώς δεν ήξερε αν πραγματικά το εννοώ. Έπειτα από μία εβδομάδα, ο Μπραντ τελικά συμφώνησε. Τον πρώτο μήνα όλα ήταν υπέροχα. Και οι δύο λάμπαμε, οι επιδόσεις μας στη δουλειά είχαν βελτιωθεί και τα προβλήματα στο σπίτι ήταν λιγότερα, καθώς συμφωνούσαμε στα πάντα», αναφέρει μεταξύ άλλων η Κάρλα. Ωστόσο, «μετά από μερικούς μήνες, η καθημερινή επαφή μετέτρεψε μία ξεχωριστή διαδικασία σε ρουτίνα», γεγονός που «ανάγκασε» το ζευγάρι να αναζητήσει τρόπους να ανανεώνει τη σχέση του.

«Την ημέρα που ο Μπραντ συμπλήρωσε τα 41 του χρόνια, άρχισα να τρέχω γύρω – γύρω και να τραγουδάω “Το έκανα”. Μετά από αυτή την εμπειρία, κατάλαβα τι έχανα όλα αυτά τα χρόνια» καταλήγει η 42χρονη, η οποία υποστηρίζει ότι αυτό το δώρο βελτίωσε την προσωπική και την οικογενειακή της ζωή.

4 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Αυτά είναι δώρα!
:)))

korinoskilo είπε...

ααααα δεν μας τα λες ολα...... τι τροπους δηλ?:ρρρρρρρρ

θενκς.... ξερω τι θα ζητησω :Ρ

NANTIA-BAD RELIGION 7 είπε...

ΧΜΜΜΜΜΜΜΜ!Ιδέες και λύσεις!!

Πέτσες © είπε...

Γι αυτό είναι εδώ η ΧePeTsA....Για να σας λύνει τα χέρια και για τυχόν προβληματισμούς με τα δώρα!!!!χαχαχααχα

Κορινόσκυλο μου, μη τα θές και όλα ....
Έδειξα το δρόμο-Τώρα ξέρετε ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σας ευχαριστώ και τους 3...!!!!
φιλούρες!!!!