Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.....!!!!!! (μπερδεμένοι νέοι)

Ο κόσμος έχει απογοητευτεί....
Το να μη πάς να ψηφίσεις είναι μάλλον λάθος....Αλλά .....Αλλά έχει και πολλά αλλα η φάση....
Η παραλία είναι έκφραση....
Φυσικά και νιώθω βόδι ,που δε ξέρω ποιον να ψηφίσω....Μπορεί και να πάω να ψηφίσω-μπορεί και οχι....Ακόμα δε ξέρω ποιον να ψηφίσω , αν θα πάω(πιθανόν και να μη πάω) ....Δε βρίσκω κάποιον ....Όλοι μου φαίνονται κλέφτες....Μήπως είμαι παράξενος???Μήπως είναι όντως κλέφτες(αυτό είναι σίγουρο-απλά έτσ ρωτάω τον εαυτό μπάς και τους βρώ κάποιο δίκιο-μπάς και έχω εγώ άδικο)....Γιατι να τους εμπιστευτώ?????

Αλλά όταν φέτος θα μιλάμε για μια αποχή του 40% , μάλλον πλειοψηφία θα είναι....Η δημοκρατία λέει οτι η πλειοψηφία κερδίζει....Άρα ας μην υπάρχει εξουσία..... Θα με πείς , ρε φίλε, μπουρδέλο θα γίνουμε χωρίς εξουσία.....Και γώ σε ρωτάω , γίνεται να γίνουμε μεγαλύτερο μπουρδέλο....????
Εγω σας ξανα λέω οτι μπορεί να πάω να ψηφίσω...Αλλά σεβαστείτε όλους αυτούς που είναι άνεργοι, που σκυλοπεινάνε, που τους κλέβουν οι πάντες που που που......Σεβάσου αυτόν που έχει όλα αυτά....Σεβάσου αυτόν που δεν έχει δύναμη να πάει...
Και φυσικά και θα έχει το δικαίωμα να μιλάει μετά αυτός...Και μόνο αυτός θα έχει το δικαίωμα να μιλάει....Γιατι αυτός θα είναι άνεργος, με το πτυχίο για κολόχαρτο.....Οι άλλοι θα περνάνε καλά!!!!
Και κάτι ακόμα τελευταίο απο μένα, δε δέχομαι τον όρο δημοκρατία, την ώρα που δε με ρωτάει κανείς για τίποτα....Την ώρα που κάποιος δε έχει να πληρώσει την εφορία και χάνει το σπίτι του, που πάει και φυλακή και καταστρέφεται η ζωή του , που την ίδια ώρα οι βουλευτές που εκλέγουμε ,κλέβουν δισεκατομμύρια απο τα δικά μας τα λεφτά χωρίς να υπάρχει καμία επίπτωση γι αυτούς....
Όχι εμένα αλλιώς μου τη μάθανε τη δημοκρατία ....Δημοκρατία=ισονομία, αρα αφού δεν υπάρχει ισονομία για ποια δημοκρατία μιλάμε ....????
Να ξέρετε οτι πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που δε μπορούν , να πάνε να ψηφίσουν....
Σιχάθηκαν, βαρέθηκαν , αηδίασαν με τη ζωή τους.....
Το σίγουρο είναι, οτι και να πάω να ρίξω τη κολοψήφο , θα τη ρίξω σε κόμμα που δε το ξέρει ούτε η μάνα του.....Μάλλον όμως δε θα πάω....
Γιατι Είμαι μπερδεμένος ρε ξεφτίλες...!!!


Όλα αυτά
απο έναν μπερδεμένο νέο , που έχει σιχαθεί τα πάντα και τους πάντες!!!
...Και το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι????Οτι είμαστε πολλοί....Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό?????
Οτι είναι, οτι πιο χάλια , να έχεις κάνει τους νέους σου, να σιχαίνονται τα πάντα........!!!!

10 σχόλια:

korinoskilo είπε...

σου απαντησα και στο δικο μου ....

ελπιζω να καταλαβεις οτι θελουν να περασουν αυτο το κλιμα της αποχης γιατι τους συμφερει

το διαβασα το απογευμα και στο αφηνω εδω ........

Παρ' όλο που δεν μπορούμε να επιλέγουμε αυτό που μας συμβαίνει, μπορούμε αντιθέτως να επιλέξουμε να εναντιωθούμε σε αυτό που μας συμβαίνει
Φερνάντο Σαβατέρ

bill είπε...

διαβασα το αρθρο σου με προσοχη χαιρομαι με τις αποψεις σου εγω εχω πολλα χρονια να ψηφισω πιστευω οτι οποιος ψηφιζει κομα ειναι σε εγκεφαλικο κομα ειναι σαν να δεχεται τον βιασμο του με εκτιμηση billtaxi

kakos lykos είπε...

Το ίδιο έχω μπερδευτεί και γω Πέτσες, θα είδες το σεντόνι που άφησα στο blog του Korinoskilou.Έχω αηδιάσει με όλους τους πολιτικούς, στα λόγια όλοι λένε τα ίδια, ότι νοιάζονται για τον πολίτη και μόλις δουν εξουσία νοιάζονται μόνο για τις τσέπες τους.

theodore είπε...

WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ.
ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ.

WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

Γιώργος Τ. είπε...

Εγώ δεν θα ψηφίσω γιατί θα είμαι εκτός Αθηνών (δεν είμαι διατεθιμένος να θυσιάσω ένα καλό 3ήμερο).. Και συμφωνώ μαζί σου στα περί δημοκρατίας.. Για μένα, όχι απλά δεν υπάρχει, αλλά δεν υπήρξε ποτέ..
Πάντως, αν δεν πας πουθενά, πήγαινε να ψηφίσεις.. Και ψήφισε όπως λες κάποιον που δεν τον ξέρει κανείς..

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Με την ίδια λογική μπορεί να θέλλουν να περάσουν το κλίμα των εκλογών για να μη τους πάρει η π$^$%&$α σβάρνα!!!
Απόψεις είναι αυτές.....Θα δείξει...Το θέμα είναι άλλο: Οτι , οτι και να γίνει, θα βγουν αυτοί οι 2.....
Καλησπερούδες!

ΠΕΤΣΑ! είπε...

bill , δε ξέρω για όποιον ψηφίζει....Αλλά για όποιον ψηφίζει τα 2 μεγάλα κόμματα, είναι σαν να δέχεται το βιασμό των άλλων...Γιατι αυτός μάλλον θα γουστάρει το γαργάλημα της κολοτρυπίδας...Αρα είναι απόλαυση γι αυτόν ...Για εμας που δε γουστάρουμε , είναι σαν μας βιάζουν αυτοί που τους ψηφίζουν...!!!!

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Λύκε τώρα το διάβασα το δικό σου....Κράτησα απ' όλα αυτά που είπες τη λέξη: αηδίασα....
Και γω ρε σύ ακριβώς αυτό νιώθω...ΑΗΔΙΑ!!!

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Theodore , to eida to blog σου....Με μπέρδεψες....απο τη μια μιλάς για αποχή και απο την άλλη παντού βλέπω τον ήλιο του πασόκ!!!
Εσύ ξέρεις!
Τελος πάντων...Καλησπέρα!!!

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Θα δώ γιώργο...Δε ξέρω ακόμα ...Μονο αν έχω όρεξη...Και αν είμαι Θεσσαλονίκη ...Και αν πάω θα ψηφίσω Σαρδέλα ή όπως είπα κανα υπερβολικά μικρό κόμμα, το οποίο δε ξεπερνάει τους 30 ψήφους!!!