Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Του έκοψαν τα πόδια, για να χωρέσει στο φέρετρο....Οτι να ναι!

Toυ έκοψαν τα πόδια για να χωρέσει στο φέρετρο....Ναι, Toυ έκοψαν τα πόδια για να χωρέσει στο φέρετρο....Και όμως, γίνονται και αυτά....!!!!
Δεν είναι και πολύ αστείο, μιάς και μιλάμε για έναν νεκρό, αλλά εγω γέλασα το βάζω...
Οτι να ναι!!!

Ένας υπαλληλος γραφείου τελετών, στις ΗΠΑ, έκοψε τα πόδια της σωρού ενός άντρα ύψους δυο μέτρων για να τον χωρέσει στο φέρετρο!

Η οικογένεια του κυρίου James Hines, από την περιοχή Allendale στην South Carolina, είπε πως δεν είχαν πληροφορηθεί από το γραφείο τελετών ότι το σώμα δεν χωρούσε μέσα στο φέρετρο!

Ο υπαλληλος λοιπόν χωρίς την εισήγηση της οικογένειας του αποθανόντος πήρε ένα ηλεκτρικό πριόνι και έκοψε τα πόδια του από το γόνατο και κάτω και τα τοποθέτησε μέσα στο φέρετρο!

Η σύζυγος του νεκρού, κυρία Ann Hines άκουσε τις φήμες για τα κομμένα πόδια μετά την ταφή του. Η γυναίκα επικοινώνησε με τις αρχές που τελικά αποφάσισαν να ερευνήσουν το θέμα και ζήτησαν την εκταφή του πτώματος!

Τελικά το γραφείο τελετών συμφώνησε να αποζημιώσει την γυναίκα εκτός δικαστηρίου ενώ κανένας υπαλληλος δεν ζήτησε συγνώμη για την πράξη αυτή!

3 σχόλια:

AATON είπε...

Πάλι καλά που δεν του έκοψε το κεφάλι.

Πέρασα για μια καλημέρα, ανταποδίδοντας την επίσκεψή σου φίλε μου, και να σου πω για το widget που έβαλες, πως:
α) δείχνει μέρος της ανάρτησης, και έτσι πρέπει, και
β) μπορείς να αλάξεις το backround ώστε να μην είναι λευκό, για να ταιριάζει περισσότερο με το χρώμα της σελίδας σου.

Καλή σου μέρα
Νικόλας

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Δε λές πάλι καλά ...Αυτο δε το σκέφτηκα.....
Καλά έκανες Νικόλα, σε ευχαριστώ για το κολπάκι....

Η μέρα τελειώνει εδώ , οπότε εγώ θα σε πώ καληνύχτα!!!

AATON είπε...

Border color, κάντο "000000" (αντικατάστησε το FFFFFF με έξι μηδενικά 000000) Τότε θα αλλάξει το πλαίσιο απο άσπρο και θα είναι ίδιο με το δικό μου./ Πειραματίσου με τα χρώματα. Καλό σου βράδυ :)