Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Νέο σενάριο για το θάνατο του Χίτλερ.....

Όταν λέω εγώ οτι όλες αυτές οι χαμούρες δε πεθαίνουν και αράζουν στο μπαλί με badida de coco ανανά, όλοι με κοροιδεύουνε!
Και καλά πεθαίνουν...Ου ρε!

Η νέα εκδοχή:

Οι έρευνες ενός αμερικανού επιστήμονα έρχονται να ανανεώσουν για μια ακόμη φορά το μυστήριο γύρω από τον τόπο και τις συνθήκες θανάτου του Αδόλφου Χίτλερ.

Ένα τμήμα κρανίου, που εδώ και δεκαετίες θεωρείτο ότι ανήκε στον ηγέτη των ναζί, υποστηρίζεται τώρα ότι ανήκε σε μια γυναίκα κάτω των 40 ετών. Η έρευνα έγινε από τον αρχαιολόγο-ανθρωπολόγο Νικ Μπελαντόνι του πανεπιστημίου του Κονέκτικατ, σε συνεργασία με την Λίντα Στρόσμποου, υπεύθυνη του κέντρου εφηρμοσμένης γενετικής του ίδιου πανεπιστημίου.

Η σχετική αποκάλυψη έγινε σε ντοκιμαντέρ του History Channel, με τίτλο «Η δραπέτευση του Χίτλερ», σύμφωνα με τις βρετανικές «Ντέιλι Μέιλ», «Ντέιλι Τέλεγκραφ» και «Σαν».

Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα νέα στοιχεία σημαίνουν ότι ίσως ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε με το πιστόλι του και ίσως ούτε καν πέθανε στο υπόγειο καταφύγιό του στο Βερολίνο, μια υπόθεση που ασφαλώς θα δώσει τροφή στους συνωμοσιολόγους για κάθε είδους ευφάνταστα σενάρια.

Ιστορικοί και επιστήμονες θεωρούν ότι έχουν οριστικές αποδείξεις πως ο Χίτλερ, σε ηλικία 56 ετών, αυτοπυροβολήθηκε, αφού πήρε ένα χάπι με δηλητήριο (υδροκυάνιο) στις 30 Απριλίου 1945.

Η αυτοκτονία, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, έγινε μαζί με τη σύντροφό του Εύα Μπράουν, καθώς ο ρωσικός στρατός βομβάρδιζε το Βερολίνο και ετοιμαζόταν να το καταλάβει.

Στα ρωσικά αρχεία μέχρι σήμερα βρισκόταν ένα τμήμα κρανίου με μια τρύπα από σφαίρα, το οποίο θεωρείτο ότι ανήκε στον Χίτλερ.

Το κρανίο βρέθηκε το 1946 από τον ρωσικό στρατό έξω από το υπόγειο καταφύγιο του Χίτλερ και παραδόθηκε στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες που το φύλαξαν, ώσπου παρουσιάστηκε δημόσια στη Μόσχα το 2000.

Ο αμερικανός ερευνητής ταξίδεψε στη ρωσική πρωτεύουσα και πήρε δείγματα DNA από το Κρατικό Αρχείο, ενώ μελέτησε και τις διαστάσεις του κρανίου, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ανήκε σε μια γυναίκα 20 έως 40 ετών (η Εύα Μπράουν πέθανε σε ηλικία 33 ετών).

Σύμφωνα με τις ιστορικές μαρτυρίες, μετά την αυτοκτονία τους, τα σώματα του Χίτλερ και της Μπράουν τυλίχτηκαν σε κουβέρτες και μεταφέρθηκαν στον κήπο έξω από το καταφύγιο, όπου τοποθετήθηκαν σε ένα κοίλωμα του εδάφους, περιλούστηκαν και πετρέλαιο, κάηκαν και μετά σκεπάστηκαν με χώμα.

Το Μάιο του 1945, οι Ρώσοι έσκαψαν στο σημείο εκείνο και διαπίστωσαν ότι μέρος του κρανίου έλειπε, αλλά το σαγόνι που βρέθηκε, ταίριαζε με τα οδοντιατρικά αρχεία.

Ένα χρόνο αργότερα, το κομμάτι του κρανίου που έλειπε, βρέθηκε με διαταγή του Στάλιν (που συνέχιζε να έχει υποψίες για την τύχη του Χίτλερ).

Ο σκελετός (ό,τι είχε απομείνει), που θεωρείται ότι ανήκε στον Χίτλερ, μυστικά από τον υπόλοιπο κόσμο, μεταφέρθηκε και θάφτηκε στο Μαγδεμβούργο της Ανατ.Γερμανίας ως το 1970, όταν η KGB ξέθαψε τα λείψανα, τα αποτέφρωσε και μυστικά σκόρπισε τις στάχτες σε ένα ποτάμι.

Μόνο το σαγόνι (που δεν έχει ποτέ φανερωθεί δημοσίως), το κομμάτι του κρανίου που βρέθηκε αργότερα και ορισμένα ματωμένα τμήματα ξύλου και υφάσματος του καναπέ, όπου πιστεύεται ότι ο Χίτλερ και η σύντροφός του αυτοκτόνησαν, διατηρήθηκαν στα υπόγεια των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

Στον Μπελαντόνι επιτράπηκε από τις ρωσικές Αρχές, για μια ώρα, να μελετήσει τα απομεινάρια του Χίτλερ που βρίσκονται στο κρατικό αρχείο και να πάρει δείγματα DNA. Τα δείγματα αναλύθηκαν στο πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ, σύμφωνα με τις συνήθεις τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε δείγματα εγκληματολογικής έρευνας, και επιβεβαίωσαν ότι το κρανίο δεν μπορεί να ανήκει στον Χίτλερ.


Πηγή:http://www.enet.gr/

2 σχόλια:

korinoskilo είπε...

!!!

ωραια ενημερωση!!!

καλο βραδυ

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Τίποτα κορινόσκυλο....Σε ευχαριστώ!!!!
Και γώ το βρήκα και μου προξένησε το ενδιαφέρον....\


Καλό βράδυ!