Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ναι στο ελεύθερο camping, Ναι στη φύση!

Ναι στο ελεύθερο camping, Ναι στη φύση.

Απο πιτσιρικάδες κάναμε camping στη Χαλκιδική, ποτέ δεν έμαθα όμως οτι κυνηγάνε τόσο τα ελεύθερα camping ....
Κοιτούσα τις τεράστιες ταμπέλες που λέγανε απαγορεύεται το ελεύθερο camping αλλά ποτέ δεν έδινα σημασία σε μαλακίες .....Δε μου ερχότανε κάν στο μυαλό οτι μπορεί και να μου απαγορεύσει κάποιος να κάνω camping στη φύση χωρίς να ενοχλώ κάποιον άνθρωπο, κάποιο ζώο, τη φύση!
Μάλιστα πήγα πέρυσι στο 2ο πόδι Χαλκιδικής στη Βουρβουρού και είδα ταμπελάκι 10 μέτρα απο το σκινάκι μου οτι δεν επιτρέπεται το ελεύθερο camping, αλλά πάλι δεν έδωσα σημασία...Δε μπορούσα και πάλι να φανταστώ οτι θα μου απαγορέψει κάποιος να ζήσω αγνά και ελεύθερα στη φύση!

  • Και ρωτάω ποιός είσαι εσύ ρε μάγκα που θα με δώσεις κλήση γιατι κάνω ελεύθερο camping, στη φύση που ανήκει σε όλους μας????
  • Ποιός θα με αναγκάσει να δίνω 30ευρώ τη μέρα στα camping τα δήθεν οργανωμένα?????
  • Αν θα έκανα σκινάκι στη Φλώρινα π.χ, θα με γράφατε ή θα το κάνατε τουμπεκί γιατί δεν έχει ιδιωτικά camping να πιέσουν καταστάσεις .......
  • Η Φύση τελικά παραμένει ακόμα για όλους ή τη κάνατε ολοκληρωτικά ιδιωτική????
Φυσικά όλα γίνονται για το συμφέρον των ιδιωτικών camping, που χάνουν κομμάτι απο τη πίτα των θυμάτων- τουριστών!

Άμα είναι ρε παιδιά ας κόψουμε και το πήδημα ....Άς το κάνουμε και αυτό ιδιωτικό.....Να λέει ένας νόμος οτι αν δε πηδήξεις πουτάνα για να πληρώσεις και τον φόρο, θα τρώς κλήσεις.......Τέρμα πια στις μόνιμες σχέσεις, μόνο πουτάνες.......Ο Παραλληλισμός που γράφω τώρα χαριτολογώντας, δεν απέχει μακρυά απο τη πραγματικότητα....Άν απαγορεύτηκε το camping, σιγά σιγά θα απαγορευτεί και το Sex!

2 Παράδεισοι πάντως για να κάνεις ελεύθερο camping άφοβα γιατί αν έρθουν να σε γράψουν, θα πλακώσουν άλλες 50 σκηνές για κλωτσομπούνια είναι οι Καβουρότρυπες και η Βουρβουρού στη Χαλκιδική......Εξαιρετικές παραλίες, παρθένα εδάφη, μαλακό χώμα, γεμάτο δέντρα!

Τις θάλασσες και τη φύση τις καταστρέφουν είτε ξενοδοχειακές μονάδες, είτε επιχειρήσεις είτε είτε είτε.....Εκτός απο αυτούς που κάνουν χρόνια ελεύθερο camping!

2 σχόλια:

Ευρύνοος είπε...

Πές τα!!!!!!!!

λές και την έφτιαξαν κάποιοι την Φύση και την απαγορεύουν στους υπόλοιπους..

όλα για το συμφέρον ολίγων..
ελεεινοί ξεφτίλες..

απομακρύνουν τον άνθρωπο απο το μέρος που ανήκει.. την Φύση..

καλό μεσημέρι..

Creep είπε...

Καλησπέρα! Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλη την ανάρτηση, μα ήθελα να σου πω χρόνια πολλά. Το έμαθα φυσικά από το keeponblogging, αλλά και πάλι, να τα κατοστήσεις. :)