Τρίτη 14 Απριλίου 2009

KATAΔΙΩΞΑΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΩΡΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΗΓΟ!!!


Σκηνές που θύμιζαν ταινίες του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν σε αυτοκινητόδρομο της Νορβηγίας ανήμερα το Πάσχα των Καθολικών. Περιπολικά με μεγάλη ταχύτητα καταδίωκαν ένα όχημα, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 123 χιλιομέτρων την ώρα -σε δρόμο όπου το όριο ταχύτητας ήταν 100 χλμ- ενώ ο οδηγός του, την ίδια ώρα, έκανε σεξ με τη συνοδηγό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Drammens Tidende. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, περιπολικό εντόπισε το ύποπτο όχημα να κάνει ζιγκ-ζαγκ με μεγάλη ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο.Οι αστυνομικοί το καταδίωξαν και, πλησιάζοντάς το, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι πάνω στα πόδια του οδηγού καθόταν μια γυναίκα. «Είχαν σεξουαλική συνεύρεση» δήλωσε αστυνομικός στην εφημερίδα. Ο κίνδυνος ήταν μεγάλος, όχι μόνο για τους επιβαίνοντες, καθώς το αυτοκίνητο είχε παρεκκλίνει της πορείας του. Η σκηνή, μάλιστα, απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό. Η αστυνομία σταμάτησε το όχημα και κατάσχεσε το δίπλωμα του 28χρονου οδηγού, ο οποίος αναγκάστηκε να δώσει το τιμόνι στη συνοδηγό, 21 ετών.....

Περίμενε βρε αγορίνα μου 5 λεπτάκια ....Ή χώσου σε μια γωνιά πίσω απο ένα θάμνο και βγάλτα όλα ...Αλλά όχι σε Εθνικό δρόμο...!!!! Και πώς βολέυτηκες κιόλας ...Αντε να κάνατε τα προαιρετικά πάει και έρχεται αλλά και σεξ?????

ΑΝΤΕ ΨΑΞΟΥ!

Πηγή:http://www.ikypros.com/index.html

3 σχόλια:

Γιώργος Τ. είπε...

Θεός!!! Θεός!!! Υποκλίνομαι στον Νορβηγό! Χαλάλι το δίπλωμα!! Ανεκτίμητη η αξία του να σε σταματήσουν την ώρα που οδηγάς και κάνεις σεξ ταυτόχρονα!!

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Γιατι Γιώργο : "ΑΥΤΑ ΜΕΝΟΥΝ"!!!!!

D.Angel είπε...

...και τί άλλαξε;;;Θα οδηγούσε στην επιστροφή ανάσκελα η κοπελιά με τον συνοδηγό από πάνω!Σιγά,,,
χα χα χα