Τρίτη, 5 Μαΐου 2009

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...


Άλλη μία μεγάλη συναυλία θα γίνει φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα .... Ο Κάρλος Σαντάνα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ...!!!!

Λίγα πράματα για τον ζωντανό θρύλο: Δέκα Grammy Awards. Τρία Latin Grammy. Ενενήντα εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και εκατό εκατομμύρια θεατές στις συναυλίες του. Ο άνθρωπος που στιγμάτισε τη ροκ δίνοντάς της λάτιν ρυθμό… Αυτή είναι μία λακωνική περιγραφή του φαινομένου Carlos Santana!
Ο Carlos Santana θα εμφανιστεί στην Ελλάδα με τη δεκαμελή All Star μπάντα του, στα πλαίσια της περιοδείας του η οποία φέρει τον τίτλο Supernatural Santana- A Trip Through The Hits! Πρόκειται για μία αναδρομή στις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλλιτέχνη, ο οποίος άλλαξε τον ήχο της ροκ και δημιούργησε μία ολόκληρη κιθαριστική παράδοση με τα περίφημα guitar solo του!

Και οι σχετικές πληροφορίες γι αυτή τη τεράστια συναυλία..:

Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία του Κάρλος Σαντάνα στις 8 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ ξεκινά στις 29 Απριλίου. Οι τιμές θα κυμανθούν από 45 έως 200 ευρώ. Συγκεκριμένα, οι τιμές των εισιτηρίων θα έχουν ως εξής: Αρένα 45 ευρώ (για τα πρώτα 2.000 εισιτήρια), Αρένα 50 ευρώ, Diamond Arena 70 ευρώ, Καθήμενοι 60 ευρώ, Premium 120 ευρώ, VIP 200 ευρώ. Τα εισιτήρια πωλούνται στα Public Συντάγματος, στα Virgin Megastores στο The Mall, στα ταμεία του θεάτρου Badminton, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketnet.gr, στα εκδοτήρια της λεωφόρου Κύμης, Στάδιο ΟΑΚΑ και στα γραφεία της Ticketnet (Λεωφόρος Κηφισίας 46, Αμπελόκηποι). Σαράντα χρόνια μετά τη θρυλική εμφάνισή του στο Γούντστοκ και 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ Supernatural, που σάρωσε τα βραβεία Γκράμι και κατέγραψε εντυπωσιακές πωλήσεις, ο 62χρόνος Μεξικανός καλλιτέχνης πρόκειται να περιοδεύσει το καλοκαίρι σε χώρες της Ευρώπης, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Οι πόρτες στο Ολυμπιακό Στάδιο θα ανοίξουν στις 19:00 το βράδυ, στις 8 Ιουλίου.

VAMOS SANTANA!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: