Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ BRITNEY SPEARS...!!!


Καμοιά φορά δεν έχω σχόλια, επειδή αν ξεκινούσα να κάνω σχόλια δε θα τελείωνα ποτέ...Οπότε κάπου εκεί μπερδεύεται η φάση!!! Απλά δείτε τη ζητάει και χάστε και τα τελευταία σας μαλλιά!!!


Φαίνεται πως η διάσημη pop τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρήκε πάλι τον τρόπο να προκαλέσει - έστω και άθελά της. Αυτή τη φορά η Μπρίτνεϊ παραδίδει μια λίστα στο ξενοδοχείο Dorchester του Λονδίνου -στο οποίο πρόκειται να μείνει κατά τη διάρκεια της περιοδείας της- με διάφορες περίεργες και υπερβολικές απαιτήσεις που... ζητάει ικανοποιηθούν.

Σύμφωνα με τον Πέρεζ Χίλτον, στη λίστα των απαιτήσεών της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Ένα δωμάτιο, στο οποίο να μην έχει καπνίσει κανείς ποτέ, με αρκετούς ιονιστές, διάφορα περιοδικά, φρέσκα λουλούδια για να της προσφέρουν ευχαρίστηση, DVD με ταινίες της αγαπημένης της Μέριλιν Μονρό, λάμπες των 100 Watt, και ένας χάρτης με τους δρόμους που μπορείς να τρέξεις στο Hyde Park. Επίσης, θέλει να υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που αποφασίσει να κάνει ιππασία, ενώ ζητά να υπάρχει διαθέσιμη και μια λίστα με διαφορετικούς δρόμους που να οδηγούν από το ξενοδοχείο στο κέντρο, ώστε να αποφεύγει τα πολυσύχναστα μέρη.

1 σχόλιο:

gatodiakritikos είπε...

Καλησπερα..Και δεν ειναι μονο αυτη που ειναι παραλογη..Αν θυμασαι κι η Μαντονα οταν ειχε ερθει μονο τον ουρανο με τα αστρα δεν ζητησε, γιατι ολαα τα αλλα...Τι καμωματα-βιτσια ειναι αυτα δεν καταλαβαινω...