Δευτέρα, 18 Μαΐου 2009

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ "ΜΑΓΕΙΑ" ΤΗΣ EUROVISION ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ....ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ!!!


Οι άνθρωποι για ακόμη μία φορά δείξαμε ποιοι είμαστε ....
Δείξαμε οτι αν δεν εξοντώσουμε τα πάντα δε θα ησυχάσουμε ποτέ!!!
Τι σας έφταιξαν ρε τα αδέσποτα...?????
Τι σας φταίνε με κάθε ευκαιρία και κάνετε τα πάντα για να τα σκοτώσετε???'
Δηλαδή , πιστεύετε οτι αν τα εξοντώσετε όλα , οι επισκέπτες θα ένιωθαν πιο όμορφα.????
Το ξέρετε οτι ήταν δυσφήμιση και μόνο κακό κάνατε στη πόλη σας ....????
Συγχαρητήρια για τη δράση των ακτιβιστών για ακόμη μια φορά!!!
Μάλλον θα έπρεπε να ξέρουμε πολύ περισσότερα πράματα για τη δράση αυτών των ανθρώπων!!!


Ξεχυλίζει η οργή για τις αποκαλύψεις ότι ο Δήμος της Μόσχας σχεδίαζε την εξόντωση 30.000 αδέσποτων σκύλων της πόλης για την... υποδοχή της Eurovision. Ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι υπάλληλοι με χρέη μπόγια ανέλαβαν να εξοντώσουν αδέσποτα με δηλητηρίαση ή ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου...

Σε μία επιχείρηση που επιχειρήθηκε να κρατηθεί μυστική, αλλά ήλθε στο φως με τις καταγγελίες ακτιβιστών και πήρε διαστάσεις σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Δήμος της Μόσχας φέρεται να είχε δώσει εντολή για τη θανάτωση των αδέσποτων σκύλων της πρωτεύουσας εν όψει της διοργάνωσης του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Ωστόσο, η απόπειρα συγκάλειψης του εγκλήματος φαίνεται πως γυρίζει μπούμερανγκ με την προσοχή να στρέφεται στα αδέσποτα της Μόσχας που εκτιμάται ότι προσεγγίζουν τις 30.000 χιλιάδες.

Με συνθήματα «Φόνος στο όνομα της Eurovision», «Μία πόλη δίχως σκύλους είναι μουσική χωρίς νότες» και «Eurovision, Υπερασπίσου τα ζώα από τη βαρβαρότητα» Ρώσοι πολίτες, έφηβοι μέχρι συνταξιούχοι, διαδήλωσαν το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Πούσκιν της Μόσχας.

Ακτιβιστές κατήγγειλαν ότι οι σκύλοι δηλητηριάζονται ή ξυλοκοπούνται μέχρι θανάτου. Υπήρξαν δε, μαρτυρίες για ξυλοδαρμό και δολοφονία σκύλων εν ψυχρώ στους δρόμους της πόλης μπροστά στα μάτια πολιτών, γράφει η βρετανική Daily Mail.

Η ρωσική οργάνωση προάσπισης των δικαιωμάτων των ζώων «Ecology for Human Rights» ανακοίνωσε ότι έχει λάβει τουλάχιστον 50 σχετικές καταγγελίες. Αγνωστο παραμένει πόσα αδέσποτα θυσίασε τελικά η Μόσχα στο «βωμό» της Eurovision.

Η ρωσική πρωτεύουσα είχε διαθέσει μεγάλα χρηματικά ποσά για καταφύγια προκειμένου να στεγαστούν αδέσποτα, όμως οι Αρχές δεν... πρόλαβαν να συγκεντρώσουν τα χιλιάδες αδέσποτα και ο Δήμος φαίνεται πως αποφάσισε να στραφεί σε πιο δραστικές λύσεις.

Κρατώντας πανό που έγραφε «Eurokilling 2009», η Αννα Μπογκόμολοβα, μία 18χρονη φοιτήτρια, κατηγόρησε τις Αρχές ότι δολοφονεί σκύλους «απλά και μόνο γιατί μπορεί να μην αρέσουν σε μερικούς ξένους επισκέπτες».

Ένας άλλος νεαρός διαδηλωτής ανέφερε: «Οι τραγουδιστές από όλη την Ευρώπη θα τραγουδούν για την αγάπη, συναισθήματα και τις καρδιές των ανθρώπων την ώρα που στη Μόσχα οι πολίτες θα κλαίνε με βαθύ πόνο για το θάνατο χιλιάδων αθώων σκυλιών και γατιών».

Εκπρόσωπος του δημάρχου της μόσχας Γιούρι Λουζκόφ αρκέστηκε να δηλώσει ότι έχει δοθεί εντολή στους μπόγιες να είναι πιο ενεργοί...

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι ο δήμαρχος έδωσε πρόσφατα εντολή για να «ενισχυθεί» η συγκέντρωση των αδέσποτων. Η αρμόδια εκπρόσωπος είπε πως δεν διαθέτει περαιτέρω στοιχεία για την εντολή και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τη «συγκέντρωση».

Ανώτατος αξιωματούχος της αρμόδιας για τη συγκέντρωση των αδέσποτων ζώων υπηρεσίας αρνήθηκε ότι χρησιμοιούνται βάναυσες μέθοδοι για τον περιορισμό των αδέσποτων.

Χαρακτήρισε τις καταγγελίες «σκουπίδια», επιχειρηματολογώντας ότι οι ομάδες του προστατεύουν τον κόσμο από το δάγκωμα των σκύλων, γράφουν οι Moscow Times.

Ο 54ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision εκτιμάται ότι έχει φέρει στη Μόσχα 50.000 επισκέπτες.

Οι διοργανωτές της Eurovision δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία ανάμειξη στην όλη υπόθεση.


Πηγή :http://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: