Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ SEX ΜE TOYΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ....


Οτι να ναι!!!
Καλά την προστάτευε....χαχαχαχα
Ώρες -Ώρες κάτι δικαιολογίες που βρίσκουν και αυτες!!!!

«Αθώα» δήλωσε μια 30χρονη από τη βόρεια Καλιφόρνια στις κατηγορίες για παράνομη σεξουαλική συνεύρεση με τρεις ανηλίκους, ύστερα από τις σχετικές αποκαλύψεις στην Αστυνομία δύο κοριτσιών που είναι συμμαθήτριες της κόρης της.

Πρόκειται για την Ντέμπορα Τόου, η οποία αντιμετωπίζει 11 κατηγορίες για παράνομη σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικους, καθώς και γιατί κανόνισε συναντήσεις με ανήλικους με αποκλειστικό σκοπό το σεξ.

Οι τρεις ανήλικοι είναι ηλικίας 15 και 16 ετών.

Η Αστυνομία του Άντερσον, περίπου 150 μίλια βόρεια του Σακραμέντο, ανακοίνωσε ότι η 30χρονη ισχυρίστηκε ότι προστάτευε την κόρη της με το να συγκεντρώνει την προσοχή των αγοριών επάνω της.

Έτσι, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και θα παρουσιαστεί την προσεχή Τετάρτη στο δικαστήριο, ενώ μέχρι τότε κρατείται με τη χρηματική εγγύηση να έχει οριστεί στα 250.000 δολάρια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά συμβαίνουν στις κατά τ’ άλλα ηθικότατες ΗΠΑ. Μη ξεράσω. Η δικαιολογία της είναι απίστευτα χαζή. Τεκνατζού η δασκάλα … και πιάστηκε στα πράσα. Τώρα θα μου πεις .. 15-16 ετών οι ανήλικοι ….. αργά ή γρήγορα κάποια θα τους ξεπέταγε. Αλλά όχι και η ενήλικη δασκάλα τους … έλεος. Καλώς σε βρήκα.