Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

KAΘΟΛΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ SEX....ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SEX....

Οτι να ναι!!!!

ΜΟΝΑΧΟΣ:
Ο Πολωνός μοναχός Κσαβέρι Κνοτς έχει ένα καινούργιο μήνυμα για τους πιστούς καθολικούς: το αισθησιακό σεξ δεν είναι αμαρτία. Στο καινούργιο του βιβλίο, με τίτλο «Το Σεξ όπως δεν το γνωρίζατε: Για παντρεμένα ζευγάρια, που αγαπούν τον Θεό», παρατηρεί ότι ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα πως το σεξ στον γάμο είναι κατ’ ανάγκην «στερημένο από χαρά, παιχνίδια, φαντασία και ελκυστικές στάσεις. Νομίζουν ότι πρέπει να είναι θλιβερό, όπως ένας παραδοσιακός εκκλησιαστικός ύμνος», γράφει χαρακτηριστικά. Αλλά επ’ ουδενί ισχύει κάτι τέτοιο, εξηγεί ο πατήρ Κνοτς και διαβεβαιώνει τα παντρεμένα ζευγάρια ότι μπορούν να απολαμβάνουν το σεξ όπως ακριβώς το φαντάζονται και να παραμένουν κοντά στον Θεό, χωρίς την παραμικρή ενοχή. Ο Πολωνός μοναχός δεν ασχολείται για πρώτη φορά με το σεξ για πιστούς παντρεμένους. Το περασμένο καλοκαίρι έγινε ευρύτερα γνωστός, με αφορμή το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Η Πράξη του Γάμου», όπου εξηγούσε γιατί το σεξ είναι θείο δώρο.

ΙΕΡΕΑΣ:

Ένας ιερέας, στην Πολωνία, δημοσίευσε ένα σεξουαλικό συμβουλευτικό οδηγό που απευθύνεται σε ζευγάρια και τα καλεί να έχουν μια «καλή και με φαντασία ερωτική ζωή»!


Ο ιερέας Ksawery Knotz έγραψε το βιβλίο που φέρει τον τίτλο : «Για παντρεμένα ζευγάρια που αγαπούν τον Θεό» και που πολλοί το παρουσιάζουν ως το «Καθολικό Kama Sutra".

Ο καθολικός ιερέας κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων επειδή μέσα στον οδηγό αναφέρει λεπτομερώς πως μπορούν τα παντρεμένα ζευγάρια να «νοστιμεύουν» την ερωτική τους ζωή.
«Κάθε πράξη, κάθε σεξουαλική στάση που έχει σκοπό την διέγερση επιτρέπεται και ευχαριστεί τον Θεό. Κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης τα ζευγάρια μπορούν να δείξουν την αγάπη τους με οποίο τρόπο αυτά επιθυμούν,» αναφέρει μέσα στο βιβλίο του. Ο ιερέας Ksawery Knotz εξηγεί πως το σεξ μέσα στον γάμο δεν θα πρέπει να είναι βαρετό αλλά συναρπαστικό και να περιέχει φαντασία και εκπλήξεις! Το εν λόγω βιβλίο διατίθεται σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες της χώρας γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία ενώ έχει πάρει την έγκριση της Καθολικής Εκκλησίας της Πολωνίας.

1 σχόλιο:

korinoskilo είπε...

οεοοοο!!!!!

καλημερααααααα