Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

69 λόγοι για να είσαι άντρας !!!

Πολύ γέλιο........



1)Οι τηλεφωνικες μας συνομιλιες διαρκουν περιπου 30 δευτερολεπτα.! 2)Οι σκηνες με γυμνο στις ταινιες ειναι παντα γυναικειες.! 3)Γνωριζυμε καλα πως δουλευει το αυτοκινητο.! 4)Στις 5ημερες διακοπες μας,αρκει μονο μια βαλιτσα.! 5)Οι Κυριακες μας ειναι παντα γεματες με ποδοσφαιρο.! 6)Η ουρα στην τουαλετα ειναι παντα πολυ μικρη.! 7)Ανοιγουμε καπακια-βαζακια χωρις βοηθεια τριτων.! 8)Οι φιλοι μας δεν μας την λενε αν παρουμε κιλα.! 9)Τα οπισθια μας δεν ειναι ποτε λογος προσληψης σε μια νεα δουλεια.! 10)Οι οργασμοι μας δεν παιζει να ειναι ψευτικοι.!
11)Δε μας νοιαζει αν οι τουαλετες εχουν καθισμα.! 12)Τα λεφτα μας ειναι στην κωλοτσεπη και οχι σε μια τσαντα γεματη απο αχρηστα πραγματα.! 13)Το επιθετο μας δεν αλλαζει ποτε.! 14)Στο εστιατοριο τρωμε ολο το φαγητο που παραγγελνουμε.! 15)Κανουμε μπανιο και ειμαστε ετοιμοι στο 10λεπτο.! 16)Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να θυμομαστε τα γενεθλια των αλλων.! 17)Τα εσωρουχα μας κοστιζουν ακομα 15ευρω στη συσκευασια των τριων.! 18)Δεν χρειαζεται να ξυριζομαστε απο το λαιμο και κατω.! 19)Εαν στα 34 ειμαστε ακομα ανυπαντροι κανεις δεν θα μας πει γεροντοκορους.! 20)Ολα στο προσωπο μας παραμενουν στο φυσικο τους χρωμα.!
21)Η σοκολατα ειναι απλα ενα ακομα γλυκο και οχι λογος ενοχης.! 22)Μπορουμε να γινουμε καποτε "Προεδροι της Δημοκρατιας".! 23)Μπορουμε να φορεσουμε ασπρη φανελα στο ενυδρειο....! 24)Τρια ζευγαρια παπουτσια μας ειναι υπεραρκετα.! 25)Τα προκαταρκτικα ειναι και προερετικα.! 26)Δεν χρειαζεται να τακτοποιουμε το σπιτι καθε φορα που ερχετε υδραυλικος.! 27)Στο συνεργειο μας λενε παντα την αληθεια...(ειδικα στους BMWδακιδες δεν τους την σκανε με τιποτα)....!!!! 28)Δεν μας νοιαζει εαν κανεις σχολιασε το καινουργιο μας κουρεμα.! 29)Μπορουμε να δουμε τηλεοραση σε απολυτη ησυχια με εναν φιλο χωρις να σκεφτουμε :"ειναι νευριασμενος μαζι μου" 30)Γνωριζουμε τουλαχιστον 10 τροπους να ανοιξουμε μια μπυρα.!
31)Καθομαστε με τα ποδια τεντα χωρις να φοβομαστε μηπως φανει το βρακι μας.! 32)Τα ασπρα μας μαλλια ισοδυναμουν με μεγαλυτερη γοητεια..
33)Κανεις δεν χαζευει το στηθος μας οταν μας μιλαει.!
34)Μπορουμε να αγορασουμε προφυλακτικα χωρις ο υπαλληλος να μας φανταζετε γυμνους.!
35)Εαν σε καποιο παρτυ συναντησουμε καποιον να ειναι ιδια ντυμενος με εμας , γινομαστε φιλοι καλοι.!
36)Το ρεψιμο,χε$1μ0,κλ@$1μ0(ρεβομαι,χ3zW,κλ@νW σημαινει δεν θα πεθανω) 37)Τα παπουτσια σπανια μας χτυπανε.! 38)Ακομα και στο κατουρημα εχουμε στοχους και μπορουμε και να ειμαστε και αθορυβοι οταν θελουμε.! 39)Το μονο βιολογικο ρολοι που εχουμε ειναι αυτο που ειδοποιει οτι αρχιζει το Champions League.! 40)Η εκαστοτε τσαντιλα μας δεν οφειλετε σε μια αοριστη αρμονικη δικαιολογια που εκφραζεται με την εκφραση : "εχω περιοδο"
41)Ο γαμος δεν ειναι η υψηλοτερη στιγμη της καριερας μας και μεταξυ μας δεν πολυκαταλαβαινουμε γιατι πρεπει να συζηταμε επι 6 μηνες πριν και 6 μηνες μετα αυτο το μισαωρο ορθοστασιας διπλα σε μια ντυμενη μπομπονιερα ενω οι υπολοιποι βρισκουν πολυ ενδιαφερον το γεγονος οτι τους εχουμε γυρισμενη την πλατη κι ετοιμαζονται για ριζοπολεμο.! 42)Οσο υπαρχει ζωη σ'αυτο τον πλανητη θα υπαρχει παντα μια Π(αλ)αμελα προθυμη ν'αποτελεσει την εναλλακτικη μας λυση.! 43)Και οταν αυτη η εναλλακτικη λυση γινει βουκινο θα υπαρχει παντα μια επηστιμονικα τεκμηριωμενη αρμονικη θεωρια για να δικαιολογησει την επιλογη μας.! 44)Μπορουμε εκ του ασφαλους να υποστηριζουμε τις θεωριες περι ισοτητας αφου στο κατω κατω δεν κοστιζει τιποτα.Ενω καταβαθος ξερουμε καλα οτι ο αντρας ηταν αυτος που ανακαλυψε τα προκαταρκτικα στο sex και μαλιστα τα ονομασε "μπυρα".! 45)Δεν υπαρχει τιποτε αρρωστο οταν δυο γυναικες κανουν sex μεταξυ τους,αρκει να το κανουν μπροστα μας.! 46)Οι ποικιλιες νεων μοντελων σε αυτοκινητα και γυναικες ανανεωνονται συνεχως.! 47)Ενα λευκο πουκαμισο με κολλαρισμενο γιακα κι ενα ζευγαρι σοβαρα παπουτσια ηταν ειναι και θα ειναι ολα οσα χρειαζεται η ντουλαπα μας.! 48)ειναι αποδεδειγμενο οτι οι ανθρωποι που εχουν οπτικη επαφη με τα γεννητικα τους οργανα ειναι πιο εξωστρεφης.! 49)Το δικο μας μουστακι μπορει να θεωρηθει σεξουαλικο.! 50)Τα αντρικα περιοδικα εχουν πιο πολυ πλακα και συνηθως δεν περιλαμβανουν θεματα οπως : Πως να την αναψεις , πως να την μαθεις να κατουραει μεσα στην λεκανη...κτλ.!
51)Η θριαμβευτικη μας εισοδο στο στιβο του sex δεν συνοδευεται απο τις ερωτησεις : Αν θα πονεσεις-Που θα πονεσεις-Αν θα εχεις βρει το καταλληλο ατομο-Αν το καταλληλο ατομο θα σε σεβεται-Αν το αιμα θα λερωσει το αγαπημενο σου φορεμα-Αν το μετανιωσεις μετα-Αν θα μεινεις εγκυος-Πως θα το ονομασεις.! 52)Δεν χρειαζετε να ανησυχουμε αν θα φυγει καποιος ποντος απο το καλσον.Εκτος και αν ειμαστε ευζωνοι.! 53)Δεν φοβομαστε να παραδεχτουμε πως καναμε μ@λ@κι@ χωρις να επικαλεστουμε τον αναδρομο Ερμη.! 54)Δεν χρειαζομαστε ποτηρι για να πιουμε νερο απο το μπουκαλι του ψυγειου.! 55)Εχουμε λογω τιμης.! 56)Χωρις τους αντρες δεν θα ειχε γυριστει ποτε το αρισουργημα"απο μπρος παρθενα και απο πισω μπαινουν τρενα"ουτε θα υπηρχε η all time classic ατακα"αγαπη μου δεν ειναι αυτο που νομιζεις".! 57)Αυνανιζομαστε και το δηλωνουμε χωρις φοβο και παθος.! 58)Αγοραζουμε οτιδηποτε θελησουμε χωρις να χρειαστει να κατσουμε σε κανεναν.! 59)στατιστικα καθε στιγμη μας αναλογουν τεσσερις γυναικες διαθεσιμες.! 60)Δεν ειναι απαραιτητο να μιλαμε συνεχεια.!
61)Μεσα στο παντελονι μας κρυβεται ενας πραγματικα ανεξαρτητος συμβουλος ο οποιος αντιστεκεται οσο κι αν προσπαθουν να τον επολιτισουν.! 62)Οταν λεμε στα αρχ***α μος ολοι ξερουν πως το εννοουμε.! 63)Ξερουμε παντα πως η εκφραση "πηρε τα αρχ***α μου"δεν ειναι ικανη για να απολυθουμε.! 64)Εχουμε την επιλογη να κανουμε εγχειρηση αλλαγης γυλλου.! 65)Οταν σφιξουν τα πραγματα υπαρχει παντα ενα Αγιο Ορος.Και μονο που το ξερουμε αρκει.! 66)Οταν χωρισουμε βρισκουμε παντα παρηγορια στην αγκαλια μιας γκομενας και οχι ενος φιλου.! 67)Βρισκουμε δουλεια με την αξια μας και οχι βαζοντας ενα μινι και βγαζοντας εξω τα βυζια μας.! 68)Δεν κολλαμε σαν τους χαζους στα κουτσομπολιστικα ολη μερα.! 69)Μας αρεσει ο συγκεκριμενος αριθμος(69)και συχνα σταματαμε για να τον απολαυσουμε.!

Δεν ήταν και λίγοι οι λόγοι!!!!΅ε???????????

4 σχόλια:

korinoskilo είπε...

αφου ειναι 69 τι αλλο θετε?:ρρρρρ

Unknown είπε...

Καταπληκτικοι και τεκμηριωμενοι οι λογοι σας, χαχαχα

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Τά έβγαλε πάντως το αλάνι...Απο δώ, απο κεί το έψαξε, το βρήκε και έφτασε στο 69 !!!

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ Ελέυθερία...Αλλά μάλλον η δόξα ανήκει αλλού..Εγώ το έκανα απλά αναδημοσίευση!!!!
Δε νομίζο να είχα το κουράγιο να ψαχτώ για 69 λόγους που είμαστε καλύτεροι!!!!

χαχαχα


Καλώς ήρθες!!!