Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ....ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ!!!


Ρε σχιστομάτηδες ...Τη παλεύεται .... Ούτε να το φανταστείς δε μπορείς.... Φτειάχνεις κατάσταση με τη κιτρινιάρα και σε κάποια φάση της λές πάμε σπίτι .... -Σε λέει γιατι όχι???Ναι! -Πάς και αφού τις έχεις πεί για τα σινικά τείχη , για τη τεχνολογία και τα σχετικά αρχίζεις να τη ξεγυμνώνεις και φαντάζεσαι αυτά που σε λέγανε απο μικρό για σφιχτά πράματα και κάτι τέτοια...Βγάζεις τη μπλούζα και βλέπεις αυτό: Σουτιέν… στο κυνήγι του γαμπρού

Οχι !!!!Έτσι δε πάει που θενά η κατάσταση ....Όχι ευχαριστώ!!!!Κλάνεις απο τα γέλια , πέφτεις κάτω και γεία σας .....Όχι και χρονόμετρο στο σουτιέν , σε παρακαλώ ρε!!!!
Δείτε τι ακριβώς είναι!!!

Είστε μόνη και σε αναζήτηση του «γαλάζιου πρίγκιπα»; Η ιαπωνική εταιρεία Triumph International κατασκεύασε ένα νέο σουτιέν, το οποίο μετρά αντίστροφα το χρονικό περιθώριο που έχει κάθε γυναίκα για να παντρευτεί.

Ο ιδιαίτερος στηθόδεσμος περιλαμβάνει ένα χρονόμετρο, που δείχνει την προθεσμία που έχει θέσει η κάτοχος για να «ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας». Επιπλέον, έχει θήκη για το μονόπετρο, με την εισαγωγή του οποίου σταματά η χρονομέτρηση και ακούγεται η μελωδία του γαμήλιου εμβατηρίου.

Οι γάμοι έχουν μειωθεί στην Ιαπωνία και πλέον η μέση ηλικία των γυναικών που παντρεύονται είναι άνω των 28 ετών -ηλικία που θεωρείται σχετικά μεγάλη για τα δεδομένα της χώρας.

4 σχόλια:

Φωτεινή Κανάκη είπε...

χαχαχαχα!!!!!αντε και σουτιέν να μετράει αντίστροφα μέχρι να γίνουμε μάνες!!!και θήκη για πάνα πιά!!!χαχαχαχαχαχα νασαι καλά με τις αναρτήσεις αυτές πολύ γέλιο:))φιλιά***

korinoskilo είπε...

βλεπω αυτα και σκεφτομαι τι μαλακια να βγαλω για να τους πουλησω :Ρρρρρρρ

ΠΕΤΣΑ! είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Σε ευχαριστώ μιου...
ΦΙΛΟΥΡΕΣ!!!

ΠΕΤΣΑ! είπε...

κορινόσκυλο, δε μπορείς να φανταστείς πόσες φόρες το χω σκεφτεί και γώ αυτό που λές!!!
Αλλά ως τώρα τζίφος!!!χαχαχα
φιλούρες!!!!