Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Ο ΚΑΤΕΛΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΜΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.....ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ Η ΟΧΙ..????


Το άκουσα προχθές και γέλασα.....Η συζήτηση που κάναμε...... Ήταν, γιατί να μην τον ψηφίσεις...????
Κατεβαίνει με τους άλλους τους οικολόγους του Βεργή!!!! Τον ψηφίζεις τώρα να τους δείξεις πόσο πιο βλάκες είναι αυτοί που μας τυρρανάνε εδώ και χρόνια????? Δε το κάνεις, αλλα...
Και λέγαμε γιατι να μην τον ψηφίσεις, σάμπως οι άλλοι είναι πιο έξυπνοι/???? Και τι καταλάβαμε και που είναι(αν είναι) πιο έξυπνοι???? Έξυπνοι δε ξέρω αν είναι , αλλά είναι σίγουρα πιο πονηροί....!!!
Θα μου πεί κάποιος: Φαντάζεσαι ρε να βγεί, πόσο "ρόμπες" θα γίνουμε στην Ευρώπη???? Και απαντάω εγώ: Γίνεται να γίνουμε και παραπάνω ρόμπες......????? Ξέρετε πόσα δε ξέρουμε???? Ξέρετε οτι μας κοροϊδεύει όλη η Ευρώπη????? Έτσι είναι παιδιά!!! Και πόσα δε ξέρουμε .....
Φυσικά και κάνω πλάκα!!!!
Αλλά, όλα τα άλλα περι εξυπνάδας που είπα, δεν είναι πλάκα .... Φανταστείτε να πάει καμιά Ευρωβουλή....Απλά φανταστείτε..!!!!
Και μη νομίζετε οτι δε θα πάρει ψήφους....Θα πάρει και μάλιστα πολλούς ....
Δε μπορώ να τους χαρακτηρίσω κάφρους,αυτούς που θα ψηφίσουν κατμαν , γιατί θεωρώ πολύ πιο κάφρους αυτούς που θα ψηφίσουν τα 2 μεγάλα κόμματα....Πόσο κακό να κάνουν πια????Φτάνει ... Ας δούμε και κάτι άλλο-Και δεν εννοώ τον κάτμαν....!!!!!!

2 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Γιατί πριν χρόνια στην Ιταλία δεν είχε βγει η Τσιτσιολίνα;

Πόσο πιο ξεφτίλες να γίνουμε, από αυτό που είμαστε ήδη;

Όχι δεν θα ψήφιζα ποτέ τον Κάτμαν, και δεν είναι θέμα ρατσισμού για τα άτομα με νοητική στέρηση, αλλά επειδή δεν θα είχε την δυνατότητα να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του.
Θα πεις οι άλλοι έχουν;Και πάλι όχι, αλλά λέμε τώρα!

Καλημέρα Πέτσες:)

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Ούτε εγώ θα τον ψήφιζα να σου πώ την αλήθεια ...Απλά λέω ακριβώ ς αυτά που λές....
Μπέρδεμα !!!
καλημέρες πολλές!