Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΟΠΑΔΟΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ....!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!


Και μόλις σήμερα είχαμε στο αγαπημένο forum (http://keeponblogging.forumotion.com/forum.htm) τη συζήτηση για τους οπαδούς...
Δε λέω οτι δεν είναι βλακεία, αλλά εγώ προσωπικά γουστάρω ανθρώπους που δίνουν και τη ψυχή τους για τις ιδεολογίες..... Με τη προυπόθεση φυσικά οτι tην ιδεολογία τη πιστεύει ο άλλος πραγματικά και οχι για κάποιο συμφέρον του.... Φυσικά και ήταν βλακεία του, αλλά αυτός γούσταρε να το κάνει...Η αυτοκτονία δεν είναι κάτι εύκολο......Είναι κάτι πολύ δύσκολο....Πρεπει να είσαι πολύ στεναχωρημένος για να κάνεις κάτι τέτοιο..!!! Έτσι λοιπόν ο οπαδός αυτός της Άρσεναλ αυτοκτόνησε γιατι η ομάδα του έχασε.... Να ναι καλά το παλικάρι εκεί που είναι και το χώμα που τον σκεπάζει να είναι ελαφρύ....!!!!
Είναι καλά παιδιά οι οπαδοί...Να το θυμάστε πάντα αυτό!!!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!!

"Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλώς θέμα ζωής ή θανάτου. Είναι κάτι πολύ περισσότερο". Με τον πιο τραγικό τρόπο επιβεβαίωσε τη ρήση του θρυλικού προπονητή της Λίβερπουλ, Μπιλ Σάνκλι, Κενυάτης φίλος της Άρσεναλ. Ο 29χρονος Σουλεϊμάν Ομόντι κρεμάστηκε στο διαμέρισμα του μετά την ήττα των "κανονιέρηδων" από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-3 για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Κενυάτες, όπως και αρκετοί άλλοι Αφρικανοί, παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον το αγγλικό ποδόσφαιρο, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Ειδικά οι αναμετρήσεις μεταξύ των μεγάλων ομάδων όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Τσέλσι, προκαλούν το ενδιαφέρον μεγάλου μέρους του φίλαθλου κοινού.

Όμως, η αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Γιουνάιτεντ έμελλε να είναι μοιραία για τον Ομόντι. "Ηταν απαρηγόρητος λόγω της ήττας της ομάδας του. Ήπιε αρκετά και ξέσπασε σε κλάματα στα τελευταία λεπτά του αγώνα", είπε στο Reuters θαμώνας του μπαρ όπου σύχναζε ο Κενυάτης φίλαθλος.

Το πρωί της Τετάρτης, η αστυνομία βρήκε τον Ομόντι κρεμασμένο στο διαμέρισμά του, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης ομάδας του και πλέον διεξάγει έρευνα σχετικά με το περιστατικό καθώς και το κατά πόσον η αυτοκτονία σχετίζεται όντως με την εν λόγω ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Οι θαμώνες του μπαρ, είπαν ακόμη στην αστυνομία ότι ο αυτόχειρας είχε έντονο διαπληκτισμό με άνδρα που του είπε ότι η Άρσεναλ δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ των δύο γρήγορων τερμάτων που δέχθηκε. Οι καβγάδες κατά τη παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων στην Κένυα είναι συχνό φαινόμενο και αξίζει, τέλος, να αναφερθεί ότι έχουν υπάρξει και παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν.

4 σχόλια:

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Γενικά,η αυτοκτονία είναι ηλιθιότητα,παραίτηση από τη ζωή.
Πόσο μάλλον για μιά ομάδα,ίσα ρε κουφάλες πού θα πεθάνουμε για πάρτη σας!!!
Χάσαμε,δεν πειράζει.Του χρόνου πάλι νάμαστε καλά πρώτα ο Δίας!

D.Angel είπε...

Ασχημο πράγμα η ψύχωση και ο φανατισμός!!!Δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά!

tzonakos είπε...

Τι λες τώρα ;;;
Ειναι λόγος αυτος να αυτοκτονήσει κανείς ;
Πωπω ρε γμτ...

tzonakos είπε...

καλησπερα κιολας !