Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

"ΚΟΛΛΗΣΑΝ" ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ SEX...Ω ΡΕ ΡΕΖΙΛΙ!!!ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ???

Kαι παντρεμένοι κιόλας ????
Να σας χαίρονται ο άντρας και η γυναίκα σας αντιστοιχα...
Πάντως παίζει να γίνανε και πολύ ρόμπες..!!!!

Ένα παράνομο ζευγάρι, στην Ιταλία, που έκανε ερωτική συνεύρεση σε τουαλέτες εμπορικού κέντρου αποκαλύφθηκε όταν «κόλλησαν» κατά την διάρκεια του σεξ!

Εκείνος εργάζονταν ως security, εκείνη ως ταμίας στο εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Bergamasco, παντρεμένοι και οι δυο με παιδιά που όμως κατάφερναν να διατηρούν κρυφό τον παράνομο έρωτα τους!

Το ζευγάρι όμως βρέθηκε σε πολύ δυσάρεστη θέση όταν κατά την διάρκεια μιας ακόμη ερωτικής συνεύρεσης τους έμειναν κολλημένοι ο ένας πάνω στο άλλον!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το νοσοκομείο το ζευγάρι επιδίδονταν σε πρωκτικό σεξ και για άγνωστο λόγο «κόλλησαν» χωρίς να μπορούν να απεγκλωβιστούν!

Αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο και να καλέσουν τις πρώτες βοήθειες. Όταν έφθασαν οι τραυματιοφορείς και αφού δεν μπόρεσαν να τους ξεκολλήσουν τους σκέπασαν με ένα σεντόνι και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο!

Στο νοσοκομείο ανέμενε ο σύζυγος της «άπιστης ταμία» που μόλις είδε τον γυμνό άντρα «κολλημένο» στην γυναίκα του λιποθύμησε!

7 σχόλια:

alterego είπε...

Απορω που τα βρισκεις; Χαχαχαχα

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Υπάρχει θεός!!!χαχαχαχα!!

MOLEMOU είπε...

KAL KAI GIATI 8ELANE NA KSEKOLISOUNE KALA DEN KA8OTANE KAI ETSI -H MIPOS 8ELANE NA KANOUNE KAMIA ALLI STASI XAXA-KALHMERA APO TO MONAXO -EDO EXEI POLI XAMOGELO

korinoskilo είπε...

θα συμφωνησω με τον νικο
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα

καλημερααααααα

ambrosiac είπε...

Brε, τον απελυσαν τον φουκαρα που τσιλιπουρδιζε σε ωρα εργασιας,

http://cronaca.tanterisorse.com/2009/bianca/due-amanti-sono-rimasti-appiccicati-mentre-facevano-sesso-in-un-centro-commerciale/


Ενω η ταμιας την εβγαλε λαδι -- ουτε καν εφαγε ξυλο απο τον συζυγο της :(

Παντα οι αντρες την πληρωνουνε!

:P

kakos lykos είπε...

Λυπάμαι τον καημένο τον άντρα της.

Καλημέρα Πέτσες :))

ΠΕΤΣΑ! είπε...

alter ego...Τελευταία σχετικά ανακάλυψα το ιντερνετ και αρέστηκα στο να ψάχνομαι πολύ....Γι αυτό έκανα και το blog ..Πράματα που αρέσουν σε εμένα να τα οιράζομαι και με άλλους ....
Νάντια , υπάρχει....
Μολέμου , έλα ντε...Κακώς!!! Πολλες καλημέρες σε σένα και σε όλους τους ομογενείς εκεί...!!!
korinoskilo, καληέρα και σε σένα λοιπόν!!!
ambrosiac, καλώς ήρθες κατ αρχας, Σε ευχαριστώ που έγραψες τη συνέχεια ...Δε την ήξερα !!!!καλημέρα@
ΚΑΚΕ ΛΥΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ...??? Που τον έδιωξαν κιόλας αυτών και τώρα δε θα έχει και διατροφη απο το διαζύγιο???χαχαχαχα


Καλημέρα σε όλους!